University Centre is a key student facility building situated at the very heart of the University of Birmingham’s campus. The client commissioned GNA to redesign and revitalise the ground floor student dining facilities in this pivotal campus hub.

The scheme focused on improving the restaurant’s visibility, accessibility and transparency on campus, this was achieved by providing a new glazed frontage, external seating area with links to the historic University Square and bespoke signage for the University’s ‘GO’ brand.

The design for ‘GO Central’ was driven by the requirement to provide a relaxed modern eatery with a high street aesthetic to appeal to new students, alongside the transformation of the back of house areas to produce a modern efficient food production facility.

The project was successfully delivered on time, overcoming issues with the existing structure and within a tight 13 week construction period.